Electroizolante.ro
Str. Sarmisegetuza nr. 5 A Apt. 33 Brasov 500276
Mobil: 0745-066-310 ; E-mail: info@electroizolante.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal




Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, vom dedica toate eforturile si resursele necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra In deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ('Regulamentul general privind protectia datelor' sau 'GDPR').

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

- NU stocam cookie-uri pe calculatorul dumneavoastra.
- Datele introduse de dvs. in email sunt trimise pe emailul nostru doar pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra. Ele nu sunt stocate mai departe in niciunul din bazele noastre de date.
- In cazul in care va creati un cont pe acest website, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
In cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum:, numar telefon mobil, numar telefon fix, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;
- In cazul in care plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal In urmatoarele scopuri:
1. Pentru prestarea serviciilor noastre In beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
a) Crearea si administrarea contului In cadrul acestui website;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la Intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi In legatura cu datele dvs. cu caracter personal.

Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
Va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei.

Puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Durata de raspuns a solicitarii dvs

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide In termen de maximum o luna, cu exceptia cazului In care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz In care urmeaza sa raspundem In termen de maximum doua luni.

Drepturile tertelor parti.
Nu trebuie sa respectam o cerere In cazul In care ar afecta In mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.


Drepturi vizate

Puteti sa ne cereti:
sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., In masura In care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.


Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil sa Incercam sa verificam exactitatea datelor Inainte de rectificarea acestora.


Stergerea datelor
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal


Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta In orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati In prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul nostru cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
- prin e-mail la adresa: florin@divelpro.ro sau
- prin telefon la numarul de telefon de la sectiunea contact